Laat je verrassen door een Mystery vakantie bij Center Parcs

Ben jij iemand die van verrassingen houdt? Ben jij wel in voor een avontuurlijke vakantie waarbij je niet van te voren weet waar je heen gaat en wat je daar kunt verwachten? Voor mensen die avontuurlijk zijn ingesteld en zich graag laten verrassen heeft Center Parcs nu de ideale vakantie. Je kunt je namelijk laten verrassen met een Mystery vakantie.

Kies voor de big surprise

Kies je voor het avontuur, boek dan Mystery bij Center Parcs. Je boekt een vakantie maar je weet nog niet waar je naartoe gaat. Dat je een goed verzorgd verblijf zult hebben in één van de parken van Center Parcs is het enige dat je zeker weet. Je hoort pas kort voor vertrek waar de reis heen gaat en op welk park je zult verblijven en in welk soort bungalow. Dus laat je verrassen en ontdek pas op het laatste moment waar je terecht gaat komen voor jouw verblijf bij Center Parcs.

Boek nu online je verblijf

Laat je verrassen en boek online een Mystery vakantie bij Center Parcs. Het enige dat je zeker weet is dat je met vakantie gaat en natuurlijk ook wanneer. Je kunt kiezen voor een week, weekend of midweek. Je geeft je voorkeuren online door en de vakantie wordt geboekt. Waar je heen gaat hoor je later pas. Dat is natuurlijk wel zo leuk, van te voren niet weten waar je je vakantie gaat doorbrengen. Dus laat je verrassen en boek snel online.