Hoe ik in twee weken tijd 3 kilo ben afgevallen

Ik heb het voor elkaar gekregen om in ongeveer twee weken tijd zo'n 3 kilo af te vallen. Hoe ik dit gedaan heb? Dat zal ik je op deze pagina gaan uitleggen. Als eerste moet je weten dat ik er eigenlijk helemaal niet zo heel veel moeite voor heb gedaan… en als ik het kan, dan kan iedereen het, geloof mij maar! 

Hoe ik in twee weken tijd zo'n 3 kilo ben afgevallen? Dat is eigenlijk best wel simpel. Ik ben aan de slag gegaan met de informatie uit de Strakke Buik Bijbel van Glen Goossens. 

Je moet weten dat ik al heel veel methoden heb geprobeerd om af te vallen, maar dat er in de afgelopen jaren eigenlijk nog niks heeft gewerkt. Ik was dan ook een beetje sceptisch voordat ik aan de slag ging met de Strakke Buik Bijbel, maar ik ben super blij dat ik dit gedaan heb, want dit keer heb ik échte resultaten!

Strakke Buik Bijbel?

Ik zal je wat meer vertellen over de Strakke Buik Bijbel.

Zoals de naam van de Strakke Buik Bijbel al doet vermoeden gaat het hier om een boek waarin je word verteld hoe je een strakke buik kunt krijgen. Echter gaat het hier niet alleen om een strakke buik, maar eigenlijk gewoon heel je lichaam. Daarnaast is het ook een beetje psychologisch, aangezien je jezelf ook fitter en gezonder gaat voelen.

De Strakke Buik Bijbel is geschreven door Glen Goossens, welke ook nog een ander ebook heeft geschreven, namelijk de Gespierde God. Dit ebook is eigenlijk voornamelijk gericht op mannen die gespierder willen worden.

Een boek van een college van hem is de Afslank Receptenbijbel, die heb ik ook gekocht en hielp mij erg goed om gezonder te gaan eten. Dit kan ik je dus ook van harte aanraden in combinatie met de Strakke Buik Bijbel.

Wil jij gaan afvallen? Wil jij jezelf fitter en gezonder gaan voelen? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van de Strakke Buik Bijbel en mijn review te gaan lezen.

Door de informatie en oefeningen uit de Strakke Buik Bijbel heb ik het voor elkaar gekregen om in twee weken zo'n 3 kilo kwijt te raken, en dan heb ik er nog niet eens zo heel veel tijd in gestoken. Ik kan je dus van harte aanraden om er ook eens mee te gaan beginnen.

Je kunt het ebook sowieso 30 dagen uitproberen, en als het niks is kun je binnen 30 dagen na aanschaf gewoon je geld terugvragen. Zo loop je dus geen enkel risico!